Lainaa.com

energaitehokkuus,Ryhmärakennuttaminen

Yhtiökokous päätti maalämpöasiasta

04.10.2012, timppa

Maltan yhtiökokous päätti 16. syyskuuta jäädä odottamaan ratkaisua maalämpöasiassa. Kokous oli loppujen lopuksi varsin yksimielinen päätöksessään: 9 vastaan, 34 puolesta läsnä olleista osakkeenomistajista, joten varsinaiseen osakepohjaiseen äänestykseen ei tarvinnut lainkaan mennä. Nyt on hallituksen asia varmistaa, että suunnitelmiin sisältyy toteuttamiskelpoinen maalämpötekniikka.
Kokous käsitteli hallituksen esityksen, että kovia lattiamateriaaleja haluavat voivat käyttää joitain ääneneristyskyvyltään riittäviksi oletettuja materiaaleja. He jäävät kuitenkin hallituksen esityksen mukaan vastuuseen siitä, että ohjearvot eivät ylity. Lisäksi rakennusaikana tehdään koeasennus johonkin asuntoon. Jos normit ylittyvät voivat muut turvautua vaihtoehtoiseen lattiamateriaaliin ja luopua klinkkereistä.
Kokous kävi läpi asukaspalveluinsinööri Mari Voutilaisen kanssa asukkaiden materiaali- ja kalustevalintoja. Tässä kuussa tulee Hartelan taulukko, jossa valittavat perusvaihtoehdot esitetään. Tämän jälkeen voi varata aikoja neuvotteluun Marin kanssa. Siinä voidaan valinnat ilmoittaa ja käydä yhdessä läpi hintavaikutuksia. Aikanaan asukas saa sitten valintojensa mukaisen tarjouksen. Toivoa sopii, että valintakierrokset luistaisivat hyvin, ettei valintoja ja laskentaa tarvitsisi tehdä moneen kertaan.

, , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *